top of page

Подари ваучер за фотосесия на свой приятел.

Как работи?

След като поръчате ваучер ще получите e-mail със самия ваучер с послание и име, което сте задали във формата от дясно, както и банкова сметка за превод на сумата, която сте избрали.

Ваучерът можете да разпечатате и подарите веднага, но ще се активира при получено плащане, за което ще бъдете уведомени по e-mail.

предупредете вашите приятели, че е необходима предварителна резервация за избраната от тях фотосесия, както и да носят ваучера в самия ден.

Ако самата фотосесия, която получателите на ваучера са си харесали е по-скъпа от стойността на самия ваучер, могат да доплатят разликата.

Попълнете формата

Ваучери подарък

Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и политиката за защита на личните данни и Будика Арт ЕООД да обработва моите данни

Благодарим! Искането ви е изпратено!

Изпращайки запитване до нас, вие се съгласявате с нашата политика за защита на личните данни, която е обновена според изискванията на най-новото европейско законодателство, влизащо в сила от 25 Май 2018 г.

Можете да се запознаете с новите правила за защита на личните ви данни в частта на сайта ни "контакти и условия". Ако имате въпроси можете да ни пишете в контактната форма или на упоменатия там e-mail.

bottom of page